Waarom Ons

1. de tijdwinst
 
Operationele door lokale mensen, we beschikken over alle informatie op onze vingertoppen en uw vragen / verzoeken zal worden beantwoord in een dag.
2. kosten effectieve
 
We niet ooit geweest trots op zijn de goedkoopste aanbod in Vietnam, maar wij zorgen voor de meest effectieve tarieven aan onze klanten. Wij informeren u over nieuws en updates, laat u weten over speciale promoties, adviseren over de kwaliteit van een bepaald product. Uw betalingen worden uitgevoerd door actieve lokale teams en we altijd proberen om de beste waarde voor uw reizen dollars.
3. plan uw eigen tour en flexibel
 
Wij heeft een breed bereik van reisproducten met gezamenlijke tours, seat-in-coach, module tours, gratis & gemakkelijk pakketten, korte vakanties en anderen in tevredenheid voor groepen van 20 personen tot 1-2 personen. Elke individuele reiziger of in de groep zou krijgen onze identiek liefde en zorg.
4. onze gids maken uw reis
 
Onze gidsen bi-lingual zal een onvergetelijke trip maken met hun uitstekende kennis, gevoel voor humor en grote zorg aan uw flexibiliteit. Wij zijn van mening dat deze gids de belangrijkste component is in het meten van het succes van uw tour.
5. unieke ervaringen nuttig
 
Zoals onze slogan zegt: werkelijke waarde, echte ervaringen! Overeenkomst of geen overeenkomst, we zijn altijd blij om u nieuws, actuele informatie over Vietnam. Uw keuze van reizen naar Vietnam is onze eer en we, evenals andere Vietnamees, onvoorwaardelijk zou zijn blij u te mogen verwelkomen.
6. verantwoordelijk toerisme
 
Bij oorsprong reizen zijn duurzaam toerisme en groen reizen sterk aanbevolen. Roken, worden ontbossing, verstoring van het gewone leven in lokale gemeenschappen en vernietiging van het milieu ontmoedigd of zelfs verboden terwijl we onze gasten raden te ontmoeten en bezoeken van de lokale volkeren om de ervaring van hun cultuur, geschiedenis en dagelijkse activiteiten.
Een ander advies nodig?
 
-Getuigenis pagina en voldoen aan een aantal van onze vrienden van afgelopen tours;
- Of, u kunt zien wat mensen zeggen over ons op Trip Advisor!

 

 

Processing...