Ik ben van plan:

Al u hebt iets specifieks in uw gedachten? Klik hier voor een meer gedetailleerde»

Waar wilt u graag bezoeken?

VIET NAM

CAMBODIA

LAOS

Ik ben zeer geïnteresseerd in:»

Wat voor accomodatie wilt u prefereren?

Hoe weet u over ons?

Voor een beter dienst, afstublief laat ons weten uw

  • Vertrek Datum: (mm/dd/jjjj):
  • Einde Datum: (mm/dd/jjjj):

Uw e-mailadres zullen strikt vertrouwelijk worden gehouden

Voer Code Alstublief:

Trektochten avontuur

Trektochten in Vietnam is een van de beroemde avontuurlijke sporten in afwachting van de Trektochten liefhebber in Vietnam. Iemand die zijn gefascineerd door de onontgonnen. De bergketens van Vietnam bieden een adembenemend, boeiend Trektochten routes.

Trektochten in Vietnam is een onvergetelijke ervaring omdat het niet alleen laten om het onbekende paden door de natuur te ervaren, maar brengen ook de bezoeker direct in contact met het land en de mensen en helpt u om de bergachtige omgeving waarderen.

In bijna elk deel van Vietnam, is er een verscheidenheid aan wandeltochten avontuurlijke mogelijkheden in afwachting van de trekker, wat zachte, anderen niet zo. In dit uitgestrekte wonderland, Vietnam wandeltochten tochten van een tot vier weken of meer te bieden eindeloze mogelijkheden voor ontdekking voor de trekker. Onder de grote hoogte regio van Vietnam Fansipan, werkelijkheid wordt het een droom.

Wij bieden gespecialiseerde reispakketten voor Trektochten in Vietnam. We hebben uitstapjes met jou zijn ontworpen in het achterhoofd - of u nu een beginner zonder trekking ervaring, maar een verlangen hebben om te trekken of dat u een ervaren bergwandelaar op zoek naar ruimere mogelijkheden. Onze tochten in Vietnam Truong Son Mountain variëren van eenvoudige avonturen voor de familie om inspannende degenen voor wie op zoek hoge avontuur! Op onze tochten en beklimmingen, we hebben zeer bekwame en ervaren die zal zorg dragen voor u bij elke stap tijdens de tour trekking reizen met ons.

EXPLOREREN ONZE REIZEN

DUUR:

VAKANTIE SOORT


 
Beleef Vietnam

Beleef Vietnam

21 days start from $ 1,526.00

Deze kleurrijke smaak van Vietnam en vooral langs Ho Chi Minh Trails begint vanaf Hanoi 1000 jaar stad en trek naar etnisch minderheden dorpen van A Luoi, Kon Tum en Buon Me Thuot evenals ontmoeten en interageren lokale stam mensen naast genieten van het landelijke leven...
Quick viewMore details
Zachter Trekken Vietnam Avontuur

Zachter Trekken Vietnam Avontuur

14 days start from $ 1,182.00

Deel Vietnam reis door het krijgen van een smaak van avontuur als je ontdekt de diverse regio's met prachtige bezienswaardigheden. Drijven op mousserende Halong Baai en hebben een overnachting aan boord, geniet van schilderachtige landschappen van rijst terras velden in...
Quick viewMore details
De Schoonheden van Noordoosten Vietnam

De Schoonheden van Noordoosten Vietnam

7 days start from $ 338.00

Deze reis is bedoeld om de hoogtepunten van het noordoosten van Vietnam te ontdekken. Geen betere manier om te genieten van de grote schoonheden in combinatie van Ba Be meer en Nationaal Park, Ban Gioc waterval in grens van China en Vietnam samen met de grens provincie Lang Son
Quick viewMore details
Onvergetelijke Vietnam Trekken

Onvergetelijke Vietnam Trekken

16 days start from $ 1,307.00

Een avonturr rondreis met spannende plaatsen en ervaringen, dit avontuur tour brengt hoogtepunten, waaronder een cruise en overnachting op Halong Baai - de magische rotsformaties, een Ba Be & Pu Luong homestay naast ontdekken natuurlijke diversiteit.
Quick viewMore details
1/1

 

Processing...