Vragen en Antwoorden op Reizen

 

Vietnamrondreizen die elke inspanning heeft gedaan om al onze gasten aan dit land comfortabel en veilig. Neem niet de volgende tips als waarschuwingen, informatie is nauwkeurig op de datum van afgifte, veranderingen in marktomstandigheden of omstandigheden kunnen optreden na de update.

 

Zal ik reizen op een privé rondleiding of in een groep?

 

De meerderheid van onze tours zijn op particuliere basis, dus het is gewoon u, uw gids. Geen lange wachtrijen of wachten rond voor mensen foto's te nemen, kunt u de vragen stellen die u wilt weten en echt te leren kennen van het land. Door reizen op basis van particuliere bent u minder opdringerig wanneer een bezoek aan plaatselijke dorpen enz en u echt beslissen kan over wat je wilt om te zien en iets dat niet van enig belang is uitgesneden. Immers is het uw vakantie en uw waardevolle tijd dus zorg ervoor dat u het meeste uit het! Wij bieden een selectie van groepsreizen van de dag in Hanoi, tint en HCMC met een maximum van 8 personen en ook voor meer dan dat getallen
 
Hoe kan ik boeken en betalen?

 

Alle onze offertes zijn in USD. Wij accepteren Visa/MasterCard door direct geven ons uw kaartgegevens of via onze beveiligde online betaling, bankoverschrijvingen of contant geld. Voor dag reis, vluchten, hotels rekenen we een 2% tot 3,5% creditcard tarief maar voor aangepaste rondleidingen is dit niet nodig

 

Reis Planning:

 

We hebben samengesteld een paar monster routes om uw smaakpapillen gaan maar zoals ze gewoon suggesties zijn zijn best om ons e-mail rechtstreeks met uw wensen, zodat we u helpen kunnen om het perfecte op maat gemaakte tour. Zodra u hebt toegezegd op een route we zal vragen voor een 20% aanbetaling en beginnen met het maken van reserveringen voor u. Zodra alle reserveringen zijn aangebracht, zullen wij bevestigen naar u terug. Het eindsaldo is het gevolg 4 weken voor uw vakantie. (het is afhankelijk van de groepsgrootte van uw

 

Dagtochten en excursies:

 

Voor sommige dagtochten kunt u boeken en betalen online door het volgen van onze gemakkelijke online betalingsformulier. Voor anderen, vul in de vorm van vragen en wij zullen de tour voor u reserveren. Zodra wij zullen e-mail u terug en vragen voor de volledige betaling wordt bevestigd.

 

Hotels:

 

Zoals we geen onmiddellijke bevestiging van hotels Gelieve hebben het informatieformulier invullen en verzoeken wij het hotel voor u. Zodra het wordt bevestigd, zullen we e-mail u terug en vragen voor de volledige betaling

 

Vluchten:

 

Als u wilt zoeken voor tickets, selecteer de plaats van bestemming, aankomst stad, de data en gaat het one-way of een ticket heen en terug. Vervolgens, gelieve te selecteren uit de beschikbare prijs en plannen van opties en overgaan tot boekingen.
Op dit moment controleren niet wij beschikbaarheid van deze vluchten online. Voor informatie over een vlucht, kunt u ofwel boeken de vlucht met betalingsgegevens en wij zullen wachten om te laden u tot na de vlucht is bevestigd, of online vragen met de klantenservice via e-mail op info@originvietnam.com Office. Betaling is gepast op bevestiging van de vlucht hetzij per creditcard, bankoverschrijving, veilige online betaling of contant (voor degenen die wonen in Vietnam). Houd er rekening mee dat de luchtvaartmaatschappij behouden ons het recht om de tarieven op elk moment wijzigen, en belastingen en luchthavenbelasting kunnen ook worden gewijzigd op elk gewenst moment.

 

Zal je ooit vragen om meer geld dan oorspronkelijk genoteerd?

 

Alle onze offertes zijn in USD, dus zullen we X bedrag van uw creditcard/bank account op de dag betaling verschuldigd is. Als gevolg van de schommelende wisselkoersen zal het bedrag dat van uw bankrekening genomen veranderen op een dagelijkse basis als u bankrekening niet in USD is. Voor reizen en hotels, zodra de diensten hebben bevestigd zal wij niet vragen om een meer geld tenzij er een verhoging van buiten onze controle. Raadpleeg onze voorwaarden en bepalingen voor meer informatie. Wij zullen u van het tarief voor vluchten informeren op het moment dat u informeren over de boeking, maar de prijs is niet gegarandeerd tot de tijd dat u het ticket uitgeeft. Wij stellen daarom voor dat je op voorhand, betaalt zodat we kunnen afgifte van het ticket en de kosten van de vlucht te garanderen.

 

Hoe ontvang ik mijn reisdocumenten?

 

Zodra uw boeking is bevestigd en volledige betaling is geboekt zullen we u een voucher service samen met een hotelvoucher e-mail. De meeste luchtvaartmaatschappijen nu uitgeven elektronische tickets die handig zijn en voor degenen die niet dat wij kosteloos in HCMC en Hanoi kostenloos kan uitgeven en voor degenen die afkomstig zijn uit het buitenland we voor hen te worden geleverd aan uw hotel bij aankomst of geven hen aan uw gids zal regelen.
 

Wat als noodzaak om te annuleren of te wijzigen mijn reisschema?

Voor alle boekingen die u nodig hebt om onze algemene voorwaarden te ondertekenen op onze reserveringsformulier. Dit staat duidelijk onze annuleringsvoorwaarden. We dringen erop aan dat al onze klanten beschikken over adequate reisverzekering die hen dekt voor de annulering en inperking. Klik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden.
Wilt u uw route wijzigen nadat volledige betaling heeft plaatsgevonden zullen we proberen ons best om eventuele veranderingen inspelen, maar het hangt af van elke individuele leverancier. We nemen het dan ook geval per geval.

Kan ik goedkopere prijzen vinden als ik wachten en direct wanneer in het land boeken?

In Vietnam, zijn er een scala aan budget touroperators die concurreren met koopje bottom-dollar prijzen, zodat u altijd een betere prijs voor een van deze tours. U betaalt voor wat je krijgt. Bij Origin Vietnam Tours, echter zijn wij van mening dat het belangrijk is dat je een goede ervaring als aan het eind van de dag die wil hoeken en risico snijden verpest een once in a lifetime kans? Wij zorgen ervoor dat uw vakantie met een minimale impact op het milieu wordt uitgevoerd, (zie voor meer informatie over onze verantwoord reizen richtlijnen kunt u hier klikken) wij betalen onze gidsen goed, zodat ze genieten van hun werk, ze spreken allemaal zeer goed Engels en we zorgen dat alle onze voertuigen zijn van een goede standaard. We boeken restaurants die zijn van een hoge kwaliteit en de tijd nemen om routine hotel inspecties doen. lease ook rekening mee houden dat Vietnam is een populaire plek voor toeristen en veel hotels, vluchten etc volgeboekt maanden van tevoren, dus om teleurstelling en de kans op de uitgaven van uw vakantie koppelverkoop om uw vakantie te boeken voorkomen, raden wij boeken zoveel op voorhand mogelijk, dan kunt u achterover leunen en ontspannen.

Wat als ik speciale behoeften voor de tour?

Als u speciale wensen heeft - bijvoorbeeld, als je een grote groep of jonge kinderen, als je gehandicapt bent of lichamelijke beperkingen hebben, als u speciale transport behoeften, of als je vegetarisch bent of andere voedselallergieën - laat het ons weten , en we kunnen werken met zowel u om ervoor te zorgen dat we kunnen voldoen aan uw behoeften.
We proberen ons uiterste best om het goede verloop van uw reis te verzekeren, maar sommige dingen zijn afkomstig uit onze handen. Voordat uw vakantie zullen wij u e-mail buiten kantooruren nood telefoonnummers, zodat in het onwaarschijnlijke geval van een probleem dat zich dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij geven u ook het mobiele telefoonnummer van uw adviseur, zodat als er een probleem is kun je ze bellen en ze kunnen helpen.

Al onze gidsen zijn EHBO getraind en als er een medisch probleem dat we zullen helpen om u de hulp die u nodig hebt (mits je over voldoende medische verzekering). Wij zorgen ervoor dat wij uw contactadressen in noodgevallen voor iemand thuis, zodat ze indien nodig contact kan worden opgenomen. Er is ook een westerse customer service manager moeten hun diensten vereisen.

Voor meer vragen kunt u mailen info@originvietnam.com en iemand zal naar u terug te krijgen binnenkort.
Als u uw antwoord niet kunnen vinden, stuur ons uw vragen, zullen wij u e-mail, en werkt die hier voor de andere reizigers.

 

Processing...