Verantwoordelijk Reizen

 

                                          "Vietnamrondreizen - verantwoordelijk Tours voor het delen van voordeel met plaatselijke gemeenschap"
 
Vietnamrondreizen doel:
 
Een kleine werk dat we op onze tours doen kan maken een groot verschil, zodat iedereen bij oorsprong Vietnam reizen, wij streven ernaar ons best om het minimaliseren van de effecten terwijl het geven van maximale genot uit uw reizende ervaring.
 
Wij willen met onze inzet voor de Gemeenschappen en de omgevingen waarin we bezoeken, behoud van de regio's tijdloos tradities, cultureel erfgoed, en kwetsbare habitats. Dit is duidelijk tijdens onze vakantie-ervaringen, en effent de weg voor onvergetelijke reiservaringen. De overgrote meerderheid van onze luxe vakanties worden geleid door lokale gidsen met lokale leveranciers voor vervoer, Onderdak in milieuvriendelijke Vietnam Hotels en lokale activiteiten.
 
Wij ook bijdragen aan lokale goede doelen en gerenommeerde projecten wereldwijd. Ons hoofddoel is om Promoot verantwoordelijk verplaatsing en Eco-toerisme, helpen ondersteunen van duurzame ontwikkeling, opvoeden van onze reizigers en beveiligen van de culturen en de omgevingen die ze bezoeken.
 
In onze zoektocht ter ondersteuning van duurzaam toerisme wereldwijd, zullen we ons best doen om ervoor te zorgen dat uw kinderen en hun kinderen zijn in staat om te genieten van hun vakantie zo veel als degene die wij u vandaag. Wij erkennen dat demonstreren verantwoordelijke bedrijfsvoering naar het milieu en de gemeenschappen waarbinnen wij opereren is de sleutel tot onze verwezenlijking van dit doel op lange termijn.
 
Vietnamrondreizen Team verantwoordelijkheid
 
Elke keer als we reizen, of per auto, trein, vliegtuig of coach, zijn wij verbranding van fossiele brandstoffen en broeikasgassen in de atmosfeer bijdraagt. En terwijl er vele manieren om te reizen terwijl hij op vakantie zijn, we zijn blij om te adviseren dat door te kiezen voor een van onze vele reizen ervaringen, u kiezen voor een van de meest milieuvriendelijke manieren waarin om het te doen.
 
Met constante verbeteringen in de technologie bieden nieuwere motoren grotere brandstofefficiëntie terwijl ook minder verontreinigende stoffen uitstoten. Wij zijn vermindering van de koolstof voetafdrukken en gevolgen voor het milieu in onze kantoren door de invoering van recyclage, vermindering van de energie en afval minimalisatie projecten, alsmede ondersteunende lokale gemeenschapsprojecten waar wij wonen en werken. Onze medewerkers zijn trots om te worden betrokken in het maken van een verschil door besteding sommige van hun tijd in de charitatieve projecten vrijwilligerswerk.
 
Grote impact:
 
De steun van de Gemeenschap: U zult zien, op deze cruise, een groot aantal lokale mensen die betrokken zijn in onze toeristische activiteiten, wij proberen te profiteren van hen zo veel als we kunnen, inclusief het gebruik van de arbeidsmarkt, hun voedsel, hun lokale gids diensten, enz...
 
Milieu: Het is onze verantwoordelijkheid en ook de dorpelingen te verzorgen van het milieu in deze prachtige baai, we been in partnerschap met de lokale overheid, plaatselijke bevolking aan schoon deel van de baai, op de plaats ze wonen en waar we zijn cruisen via.
 
Highlight: Wanneer u 3 dagen reis met ons samen, krijgt u een goede kans Cong Dam dorp waar oorsprong reizen Team Cong Dam drijvende School kinderen geholpen door het geven van boeken, tassen en veel leren dingen te bezoeken.
 
Uw bijdrage: Wanneer u met ons boekt, u dragen 2% van tour kosten voor deze school voor behoeftige kinderen. U zult ook krijgen gedetailleerde verslag van Vietnamrondreizen team aan het einde van elk jaar.

 

Processing...