Online Payment

Beste Online betaalmethode voor onze waardevolle klanten

U zoekt de beste reis naar Vietnam? U hebt de beste reis in uw droom gevonden? Maar u zich afvraagt hoe u kunt betalen & hoe te deponeren voor uw reis? U moet naar de bank? U moet invullen van de Credit Card autorisatie vorm, handtekening, Ken scannen en vele dingen meer. Het kost u een heleboel tijd en uw Credit Card niet is beveiligd.
 
Onze team op oorsprong reizen is blij te bieden u de beste diensten & de beste manier om Boek & Online betalen met Credit Card.
We zijn trots om u te vertellen, dat wij zijn een van de toonaangevende lokale touroperator in Vietnam met behulp van Online betalingssysteem (geleverd door Onepay – Visa & Master Card). Wie je ook bent, wanneer u bent, waar u ook bent, boeken u ook de beste reis met ons door middel van Online betalingssysteem!
 
Online betalingsvoorwaarden
 
Betaling dient te geschieden door creditcard (Visa Card & Master Card)
Wanneer volledige betaling of storting te maken. Consument niet betaalt geen toeslag kosten zoals: kosten, belastingen of bank vergoeding van de diensten. Consument betaalt het nett tarief. Gegarandeerd!Wanneer de consument besluit ter bevestiging van de boeking. Oorsprong reizen team stuurt de Online Credit Card-vorm. Consument gewoon invullen op Credit Card informatie (veilig systeem is geleverd door www.onepay.vn).
 
Hoe betaling per credit card?
 
Wij verbinden met OnePAY Payment Gateway te accepteren Online Card betaling (www.onepay.vn). Al uw kaartinformatie wordt verwerkt via SSL-protocol met internationale kaart veiligheidsnorm. Uw card informatie zal niet worden opgeslagen op onze systeem (koopman) maar MasterCard met internationale veiligheid standaard. Wij sturen u de link naar het formulier in te vullen en zal je de online betaling via de volgende stappen uit:
 
1. kaart type selectie:
 
De betaling gateway interface zal verschijnen zoals hieronder voor u om te selecteren welke kaart u betalen gaat met: Visa, MasterCard, American Express en JCB.
 
2. kaart informatie Input
 
Om de betaling, zal u de volgende kaartgegevens invoeren:
 
Kaartnummer:
Vervaldatum:
CSC:
Adres:
Stad/gemeente:
Staat/provincie:
Post/Zip Code:
Land:
Klik op betalen.
 
3. transactie resultaat
 
U zal worden gevraagd om te wachten voor enkele seconden voor het resultaat van de transactie van OnePAY betalingsgateway. Dan, sturen we u een e-mail om u te informeren de status van bestellingen en het resultaat van de transactie.
 
Opmerking
 
In sommige gevallen, kan uw transactie niet succesvol moet worden:
 
-In de juiste kaartinformatie
-Niet genoeg krediet evenwicht (dagelijks of maandelijks)
-Uw kaart is niet geactiveerd voor een online betaling. U moet contact opnemen met de Bank uitgevende instelling voor de activatie van uw kaart.
 
In het geval dat u invoert correct deed kaartgegevens, maar je niet ontvangen het resultaat van de transactie van de betaalgateway of van ons.Probeer niet om andere betaling te verrichten. Contacteer ons voor het krijgen van het resultaat van de transactie en de bevestiging van de bestelling.
 
Houd er rekening mee dat alle krediet-transacties onderworpen aan een toeslag van 3% met alle kaarten (Visa, Master, Amex of JCB zijn). maar boeken met ons u krijgt Gratis voor stortingsbedrag.
 
Volledige betaling is niet vereist op moment van het boeken (als de boeking meer dan een maand is te gaan). Klanten betalen alleen bij voorbaat als aanbetaling 30% wanneer de boeking bevestigen (afhankelijk van de waarde van het pakket). Het saldo zal worden betaald bij aankomst van klanten (contant of creditcard) als betalen dat het saldo door creditcard 3% bank toeslag zal worden toegevoegd
 
Wanneer Gasten bevestigen de reservering minder dan een maand te gaan. Volledige betaling wordt gevraagd.

 

 

Processing...