Maken een verschillende vakantie

Streven naar een verantwoordelijke reisoparatoe dus wat we op onze reizen doen;

Al het mogelijke doen om te minimaliseren van de negatieve ecologische, sociale en culturele gevolgen.
Economische voordelen te genereren voor de lokale bevolking en verbetering van het welzijn van de samenleving van het gastland door de arbeidsomstandigheden te verbeteren en toegang tot de industrie.
Het betrekken van de lokale bevolking in beslissingen die van invloed zijn op hun leven en levenskansen.
Positieve bijdrage leveren aan het behoud van natuurlijke en culturele erfgoed en aan het behoud van de diversiteit van de wereld.
U voorzien van meer plezierige ervaring door middel van zinvolle verbindingen met de lokale bevolking, en een beter begrip van lokale culturele en milieu kwesties.

FAQs:

Wat moet ik doen op uw reizen?:

Verantwoordelijk reizen betekent meer plezier en zet een beetje terug dus gewoon genieten van uw tijd terwijl ze met ons, onze personeel, zoals touroperators, gidsen, chauffeurs, boot bemanning... moet plegen op deze filosofie, terwijl het maken van toerisme.

Moet ik kadojes meenemen en welke kadojes is goed om mee te nemen?

Nee, u hoeft niet te! maar indien u wenst, dat dit is echt afhankelijk van de plaatsen die u van plan bent om te reizen, zou dit sommige dingen voor de kinderen in het externe scholen, weeshuizen, homestay...Onze touroperator zeker u dit, iets eenvoudig, licht en makkelijk mee te nemen langs, tonen en aardig zou zijn als gekocht in Vietnam, zodat uw dollars goed voor de lokale economie kunnen.
Ja, we doen! hebt u dieper belangstelling voor verantwoordelijk verplaatsing,

Genieten van uw herinneringen!

 

Processing...